Bez zahteva za nove subvencionisane stambene kredite

Bez autora
Jul 01 2012

Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita saopštila je da je obustavila prijem novih zahteva za subvencionisane stambene kredite, ali da će svi zahtevi koji su već u proceduri biti realizovani. NKOSK je u sredu, 27. juna obavestila banke da su sredstva opredeljena budžetom za ovu godinu potrošena i da nisu u mogućnosti da primaju nove zahteve.Međutim, to neće imati uticaj na zahteve za subvencionisane stambene kredite koji su već u proceduri kod NKOSK-a, jer će, ukoliko ispunjavaju potrebne uslove biti realizovani i za njih ima novca.

Bez zahteva za nove subvencionisane stambene krediteNacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita saopštila je da je obustavila prijem novih zahteva za subvencionisane stambene kredite, ali da će svi zahtevi koji su već u proceduri biti realizovani.

Nadamo se da će, s obzirom na veliku zainteresovanost građana, rebalansom budžeta biti odobrena naknadna sredstva, rečeno je agenciji Beta u NKOSK-u.

NKOSK je u sredu, 27. juna obavestila banke da su sredstva opredeljena budžetom za ovu godinu potrošena i da nisu u mogućnosti da primaju nove zahteve. Međutim, to neće imati uticaj na zahteve za subvencionisane stambene kredite koji su već u proceduri kod NKOSK-a, jer će, ukoliko ispunjavaju potrebne uslove biti realizovani i za njih ima novca, navodi se u saopštenju NKOSK-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik